Ontvang aanvragen via Facebook Messenger

Tijd voor iets nieuws!

Wij hebben wat leuks bedacht. We bieden nu ook de mogelijkheid om nieuwe aanvragen via Facebook Messenger te ontvangen en te accepteren. Niet meer zoeken in je inbox of soms zelfs in je spambox, maar een nieuwe aanvraag direct in beeld. Met slechts twee klikken op de knop heb jij de aanvraag geaccepteerd en kun je verder met waar je mee bezig was. Het levert je naast extra werk, ook nog een ander leuk voordeel op…! Met iedere geaccepteerde aanvraag maak je kans op één van de volgende super leuke attenties! Van facturatie tegoed, gratis sms'jes tot en met waardebonnen van Bol.com.

Aanmelden:

De aanmeldprocedure is zeer eenvoudig! Klik op onderstaande knop “aanmelden”, gevolgd door het klikken op de knop “aan de slag” in Facebook Messenger. Meer hoef je niet te doen, je hoeft dus niets in te vullen.

Je hebt altijd prijs!

Bij iedere geaccepteerde aanvraag ontvang je een leuke attentie van ons. Je hebt dus altijd prijs! Via Facebook Messenger ontvang je een bericht in de vorm van een ‘kraskaart’. Jij kiest welk cadeautje je openmaakt, door erop te klikken. De attentie wordt zichtbaar en wij zorgen dat dit in jouw bezit komt.

Schrijf je vandaag nog in en maak met de eerste aanvraag, die je via Facebook Messenger accepteert, al kans op deze leuke attenties.