Wachtwoord vergeten?


Nieuw: onze gratis schoonmaak app

Hulp-in-Huis

Download de app

De app


Nieuwe zorgaanvraag? Wees niet langer te laat met accepteren!

Herken je dat? Zit je net in de trein, in de auto of op de fiets en dan krijg je een e-mail van Ikzoekeenzorgzamebijbaan. Er zijn nieuwe aanvragen bij jou in de buurt beschikbaar! Misschien open je de mail meteen op jouw smartphone, maar het kan ook zijn dat je mail pas 's avonds ziet, wanneer je weer thuis bent. Het liefst zou je direct op deze aanvragen reageren, maar omdat je op dit moment druk bent met andere dingen, heb je er geen tijd voor. Misschien heb de mail nog helemaal niet gezien. 
's Avonds start je direct jouw computer of laptop op, zodat je meteen die ene leuke aanvraag kan accepteren. Maar helaas... Iemand anders was je voor. De aanvraag is al vergeven.

Wees niet langer te laat! Met onze gratis Hulp-in-Huis app krijg jij direct een push melding zodra er een aanvraag bij jou in de buurt beschikbaar is. Deze kun jij direct accepteren én ben jij sneller dan ieder ander! 
Met onze app ontvang je niet alleen de nieuwste aanvragen, ook kun je heel eenvoudig jouw gewerkte uren invullen en het urenbriefje versturen.

Met onze nieuwe app kun jij eenvoudig:

  • jouw gewerkte uren invullen in het urenbriefje;

  • nieuwe aanvragen ontvangen en hierop reageren;

  • al jouw contracten bekijken;

  • snel en gemakkelijk schoonmaaktips zoeken op onze blog.

Onze gratis schoonmaak app

We maken het je graag makkelijk. Daarom hebben we speciaal voor jou een schoonmaak app ontwikkeld. Je kunt via de app snel jouw uren invullen én je ontvangt als eerste een melding als er een nieuwe zorgaanvraag voor jou is.

Download de Android-app Download de iOS-app


Tineke: “Ik was altijd net te laat met het accepteren van aanvragen. Alleen wanneer ik toevallig net op de computer bezig was op het moment dat mail kwam, kon ik op tijd een aanvraag accepteren. Maar sinds ik de Hulp-in-Huis app gedownload heb, ben ik nooit meer te laat! Ik heb er inmiddels al drie werkadresjes bij!”

Met onze app kun jij direct jouw gewerkte uren invullen, nieuwe aanvragen ontvangen én accepteren op jouw telefoon. Zo ben je nooit meer te laat om een aanvraag te aan te nemen! Het invullen van de uren is net zo overzichtelijk als op de computer, misschien wel overzichtelijker.
Daarnaast kun je onze app direct downloaden voor Android en iOS. Dit kost je niks, maar je bent wel als eerste op de hoogte van de nieuwste aanvragen. Dubbele winst dus!
Je hoeft ook niet bang te zijn voor meldingen op ongewenste momenten. Je zet de meldingen én het geluid namelijk zo uit! Ben je gestopt met werken en heb je onze app niet langer nodig? Dan kun je heel eenvoudig de app weer verwijderen. Je zit nergens aan vast.

Ook genieten van deze voordelen? Download gauw onze gratis Hulp-in-Huis app!

Download de Android-app Download de iOS-app
Hulp-in-Huis app

De Hulp-in-Huis app

Ontdek de voordelen

  • vinkje Direct en snel aanvragen ontvangen
  • vinkje Eenvoudig urenbriefjes invullen
  • vinkje Makkelijk jouw contracten bekijken
iOS app Hulp-in-Huis Android app Hulp-in-Huis

beoordeling_Tineke Review van Tineke:

"Ik was altijd net te laat met het accepteren. Sinds ik de app gedownload heb, ben ik nooit meer te laat! Ik heb er inmiddels al 3 werkadresjes bij"

Mis nooit meer een zorgaanvraag

Met onze GRATIS app krijg jij direct een push-melding zodra er een aanvraag bij jou in de buurt beschikbaar is. Deze kun je direct accepteren en ben jij sneller dan ieder ander!


Hulp-in-Huis app

Direct je gewerkte uren invullen

Via de Hulp-in-Huis app kun jij direct jouw gewerkte uren invullen. Het invullen van de uren is net zo overzichtelijk als op de website. Misschien wel overzichtelijker.


Handig schoonmaak tips

Vanuit de app lees je snel en gemakkelijk de laatste schoonmaaktips van ons blog. Leuk en handige tips die jou helpen bij het uitvoeren van je werkzaamheden.


Nu te downloaden voor iOS en Android

iOS app Hulp-in-Huis Android app Hulp-in-Huis