Jouw werk tijdens de coronacrisis

Schoonmaken tijdens de coronacrisis

Onze service gaat tijdens de coronacrisis gewoon door. Wij volgen, net als jij, de richtlijnen van het RIVM op. Uiteraard geven wij je tips en informatie over hoe je om moet gaan met deze situatie. 

Met deze maatregelen kun jij je werk goed doen

Gezondheid is het belangrijkst. Zorg in deze tijd extra goed voor jezelf en voor anderen. Zolang jij en je werkadres zich aan de richtlijnen van het RIVM houden, kun je komen schoonmaken.

Als jij werkt, houd jij je altijd aan deze richtlijnen:

  • Je houdt 1,5 meter (2 grote stappen) afstand van elkaar;
  • Als jij of iemand van je werkadres klachten heeft, kun je niet werken;
  • Je wast regelmatig de handen en raakt niet onnodig oppervlakten aan.

Als jullie niet aan de richtlijnen van het RIVM kunnen voldoen, raden wij het aan om de afspraak te verzetten. Spreek samen een andere dag af of wacht tot de richtlijnen versoepeld worden.

Ondersteuning van de hulpen

Doordat mensen meer thuis zitten, merken we dat er veel schoonmaak afspraken geannuleerd worden. Bespreek je situatie met je werkadres. Wij merken dat werkadressen hun hulp vaak willen blijven steunen. Overleg de mogelijkheid om alsnog een factuur te versturen, ook wanneer het werk niet opgepakt kan worden.

Met deze veiligheidsmaatregelen kun jij dus gewoon aan het werk. Als je vragen hebt kun je altijd contact opnemen. Samen komen we er doorheen!